Veel gemaakte fouten in nieuwsbrieven

Home Geen categorieVeel gemaakte fouten in nieuwsbrieven

Veel gemaakte fouten in nieuwsbrieven

No Comments

Afbeelding

Het opstellen van op afbeeldingen gebaseerde emails. Spamfilters maken gebruik van een afbeelding tot tekst ratio om te bepalen of een bericht legitiem is. Emails met veel afbeeldingen, hebben een verhoogde kans om in de spambox terecht te komen.

Scripts en formulieren gebruiken
Scripts worden vaak gebruikt om virussen te verspreiden. E-mails die scripts bevatten worden over het algemeen door antivirus programma’s afgevangen.

Het opstellen van te lange email berichten.
Onderzoek toont aan dat de interesse in jouw email afneemt, naarmate je het bericht langer maakt.

Moderne CSS gebruiken
De laatste paar jaar zijn e-mail clients een betere ondersteuning gaan geven aan CSS. Maar er zijn erg veel e-mail clients en hun weergave verschilt nog steeds enorm van elkaar. Ingewikkelde CSS zal vaak mislukken, dus hou het simpel.

Mobile responsive
Zo ongeveer de helft van je ontvangen op jou als eerste op zijn mobiel en bepaalt daar of dat die gelezen wordt of meteen gedelete, het is daarom van groot belang om je mailing geschikt te maken voor mobile apparaten.

Testen op verschillende apparaten
Er zijn inmiddels zo veel verschillende type mail-clients met spamfilters en iedere mail-client behandelt de email op anders, alleen al in outlook 2003, 2007, 2010 en 2013 zitten zulke grote verschillen dat het van groot belang dat om je mailing hierop goed te testen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.